Foredrag

Vi holder en lang række foredrag i både virksomheder, ved konferencer eller gå-hjem-møder til forskellige målgrupper. Ingen situation er ens, hvorfor vi ikke har standardforedrag. Vi udvikler foredrag under hensyntagen til formål, målgruppe og ønske om udbytte.

De fleste foredrag afvikles ved fysisk tilstedeværelse – det er også muligt at afholde det som webinar via eksempelvis skype eller Zoom, eller som forudgående optaget video lavet specifikt til anledningen.

Hvis du har ønsker om eller behov for et foredrag indenfor Digital Transformation, Digitale Lederkompetencer og Digitalisering, er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis ikke vi har kompetencerne selv, har vi højst sandsynligvis en samarbejdspartner i vores netværk, som har kompetencen. Det være sig både i ind- og udland.

Eksempler på foredrag afholdt i indeværende år af Pernille Kræmmergaard:

 • Ledelse og kompetencer i en digital verden
  45 minutters indlæg på Erhvervsministeriets Toplederkonference 2017
 • Digital Transformation og Kommunal Digitalisering
  Indlæg og workshop Direktionerne i to nabo-kommuner i Stor København
 • Digital transformation - forandringer, udfordringer og ændringer i IT's rolle
  Keynote på konferencen 600 Minutes Public IT
 • Topledelsen kompetencer og involvering i Digitaliseringen
  Foredrag på året Offentlige Digitalisering konference i Århus
 • Perspektiver på Brugerklubben SBSYS som omdrejningspunkt for digital ledelse, omstilling og eksekvering i kommuner og regioner
  Indlæg på SBSYS Strategiseminar
 • Hvad er digitalt lederskab og hvilke ledelsesmæssige kompetencer kalder det på?
  HR-morgenmøde hos DJØF
 • Digtal Transformation og ITs ændrede rolle
  3 timers kombineret foredrag og workshop i regi af Netværk Danmark i Horsens og København
 • Digital Transformation og ledelsesmæssige kompetencer
  Åbningsindlæg på Ledelsesdag om Digital ledelse i Holstebro kommune
  Her var der tale om en 20 minutters video der var lavet specifikt til arrangementet – som blev vist på storskærm
 • Ledelse af medarbejderne på det nye arbejdsmarked
  Foredrag på Computerworlds konference ’Digitale og mobile medarbejdere: De bedste værktøjer og løsninger til at gentænke din forretning’

Som noget nyt bliver det snart muligt at downloade foredrag/undervisningssessioner i vores webshop, der er under udarbejdelse. Det vil være foredrag af kortere varighed på mellem 10-15 minutter. Disse korte foredrag kan vises og anvendes enkeltvis eller i forlængelse af hinanden. Hvis dette påtænkes eller ønskes, er du velkommen til at kontakte Pernille Kræmmergaard på pkj@dinst.dk eller 2250 7629 for dialog om, hvilke korte foredrag der vil være hensigtsmæssige i forhold til ønske om udbytte og hvilke det er hensigtsmæssigt at anvende i den konkrete sammenhæng.

Er der andre ønsker til foredrag, kan vi kontaktes herom på pkj@dinst.dk eller telefon 2250 7629, så vender vi tilbage til jer snarest derefter.