Hvorfor deltage?

Ønsker du at udvikle dine egen ledelsesmæssige digitale kompetencer? Ønsker du at I i din ledergrupper udvikle et fælles sprog og retning for jeres digitale omstilling? Ønsker du at lære af andre ledere på tværs af brancher og sektorer? Ønsker du at få kendskab til den nyeste viden og de nyeste teorier på området?  

Den øgede digitalisering og teknologiske udvikling stiller ændrede krav og giver nye muligheder for virksomheder. Ingen er længere i tvivl om, at forretningsmodeller, services og produkter bliver udfordret i stort omfang, arbejdsmarkedet er under forandring, traditionelle industrielle barrierer nedbrydes, og flere tidligere succesfulde forretningsmodeller skaber ikke længere værdi.

Dette gør, at mange ledere i såvel private som offentlige virksomheden står overfor kravet om at transformere deres organisation. Et krav, som ikke alle ledere føler sig klædt på til. Blandt andet Lars Rebien som da han forlod Novo Nordisk i slutningen af 2016 i Børsen udtalte;

”Jeg tror ikke, at jeg vil være den rette til at lede virksomheden gennem en digital transformation. Og det skal den”

Formålet med Masterclass i Digital Transformation er netop at udvikle ledere og ledergrupper, således de også fremadrettet er de rette til at lede deres virksomheder.

Dette gør vi ved at give deltagerne et nyt ledelsesfokus og -sprog, og så de bevidst kan lede virksomhedens digitale omstilling – eller med andre ord; masterclass giver deltagerne nye begreber at begribe med og et nyt ledelsesparadigme at navigere ud fra. 

For at kunne lede din virksomhed i den digital transformation, skal du som leder forstå, hvad digitalisering betyder for både virksomhedens mission, forretningsmodel, produkter og services, medarbejdernes og kundernes krav og forventninger. Denne forståelse opnå du på uddannelsen.

Eller som en kommunaldirektør der efter sin deltagelse på første modul skrev på LinkedIn: 

”Jeg erkender min begrænsede indsigt i digitalisering. Det går bare ikke, hvis jeg som kommunaldirektør skal lede en kommunal organisation ind i den digitale tidsalder. Derfor er jeg startet på et forløb om "Digital transformation" hos Digitaliseringsinstituttet v. Pernille Kræmmergaard. Har lige afsluttet 1. modul med inspirerende forskningsbaserede oplæg, cases og drøftelser på et godt hold af deltagere fra kommuner, stat, fonde og den private sektor”

Er Masterclass noget for dig?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er masterclass noget for dig. Ellers er du velkommen til at kontakte Pernille Kræmmergaard på pkj@dinst.dk eller 2250 7629, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er det rette for dig. 

Her kan du se, hvad en række tidligere deltagere siger om forløbet