Indlægsholdere

- med forbehold for mindre ændringer

Pernille Kræmmergaard - Direktør i Digitaliseringsinstituttet

Pernille Kræmmergaard er direktør i Digitaliseringsinstituttet og professor (MSO) ved Aalborg Universitet og ekstern underviser ved IT-Universitetet. Hun har forsket i digitalisering og ledelse af IT i både den offentlige og private sektor i mere end 20 år. Hun er en flittigt anvendt foredragsholder, digital vismand, ekstern evaluator for Rigsrevisionen og har ledet og undervist på Executive Master-uddannelser i mere end 17 år.

John Stouby Persson - Lektor, Aalborg Universitet

John Stouby Persson er lektor i datalogi ved Aalborg Universitet. Han har en PhD i informationssystemer og forsker i ledelse af systemudvikling i bred forstand fra globale softwareteams til gevinstrealisering i kommuner. Hans forskningsfokus er på at forstå og hjælpe praksis med metoder, værktøjer og refleksion. I sin forskning har John arbejdet tæt sammen med både softwareudviklingsorganisationer og offentlige organisationer om at løse aktuelle problemer for både forskning og praksis.

Lars Rune Christensen - Lektor, IT Universitetet

Lars Rune Christensen er Lektor og leder af research-gruppen Technologies in Practice (TiP) ved IT Universitetet. Hans interesser spænder over digitale teknologier i arbejdsprocesser, tekno-antropologi for design, sundhedssektoren, udviklingsprocessen og globalt samarbejde.

Sune Klok Gudiksen - Adjunkt, Aalborg Universitet

Sune Klok Gudiksen er Adjunkt ved Aalborg Universitet i co-design og game tools. Sune har arbejdet med Co-design, co-creation og game tools til udvikling og forandring. Sune skaber omkring 5-10 game tools om året og har en bred erfaring for at faciliterer disse processer. Derudover har han været projektleder på flere projekter på forskellige nationale innovationsnetværk såsom BrandBase og Service Platform

Birgitte Hjelm Paulsen - Chefkonsulent, Odense kommune

Birgitte Hjelm Paulsen har i mere end 25 år arbejdet med digitalisering, forandringsledelse, kommunikation og borger- og medarbejderinddragelse. Hun arbejder som chefkonsulent i ”strategi og udvikling hos IT og Digitalisering i Odense Kommune. Hun er uddannet i Litteraturviden og Anvendt Visuel design ved Syddansk Universitet. Derudover har Birgitte en baggrund fra Danmarks journalisthøjskole og har sideløbende taget en Master i IT fra IT Vest.

Claus Hovge Andersen - Koncern forretningsdirektør, Nordjyske Medier

Claus Hovge Andersen har i de seneste 6 år arbejdet med digital transformation i mediebranchen og har derudover mere end 18 års erfaring med digitale medier, hvor han blandt andet har arbejdet med ecommerce og mobile teknologier. Claus Hovge Andersen har siddet i bestyrelsen for flere digitale virksomheder som for eksempel jobzonen.dk, bilzonen.dk og Watch Medier og er p.t. aktiv i bestyrelsen inden for flere internet virksomheder.

Mogens Steffensen - IT direktør, Eniig

Mogens Steffensen er IT direktør hos Eniigs med ansvar for virksomhedens digitalisering og IT. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Nykredit som koncernpersonalechef og som VP i JN Data. Derudover har han en HD i regnskabsvæsen, Eksekutive MBA, Bestyrelsesuddannelse (INSEAD) og Toplederuddannelse (INSEAD). 

Jette Bondo – Centerchef for Center for Administrativ Service, Egedal Kommune

Jette Bondo har arbejdet med digitalisering i den offentlige sektor de seneste 10 år. Hun har implementeret en række tværgående og meget succesfulde digitale løsninger med markante forandringer og effektiviseringsgevinster. Hun sidder blandt andet i DANSK IT´s politiske udvalg og er medlem af aftagerpanelet for Master uddannelsen i IT-ledelse ved IT universitetet i København.