Pernille Kræmmergaard

GRUNDLÆGGER OG DIREKTØR 

Rolle: Foredragsholder, underviser, facilitator, kursusleder, etc.

Pernille har i mere end 20 år forsket i digitalisering i såvel offentlige som private organisationer. Hun har holdt et utal af foredrag inden for emnet og har mere end 15 års erfaring med udvikling af erhvervsrettede uddannelser i både universitets- og privat regi. Blandt andet har hun været leder af masteruddannelsen i IT-ledelse ved IT-Universitetet i København, initiativtager til cand.it. i IT-ledelse ved Aalborg Universitet, udviklet uddannelsen i Kommunal Digitalisering ved Center for Offentlig Kompetenceudvikling samt lederuddannelse i Digital ledelse for Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Udover hendes engagement i Digitaliseringsinstituttet er hun ansat i en 20% stilling som professor (MSO) ved Aalborg Universitet. Pernille er medlem af diverse tænketanke omkring digitalisering, er digital vismand og medlem af rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe. Hun har udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter og har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis. Dette kombineret med et stigende behov for digitale kompetencer i danske virksomheder er, hvad der har drevet hende til at etablere Digitaliseringsinstiuttet.

Pernille kan træffes via mail: pkj@dinst.dk

Lise Marcher

ADMINISTRATIONSCHEF

Lise Marcher har mere end 10 års top-ledelseserfaring. Hun er tidligere it-chef i Region Nordjylland og it-direktør på Aalborg Universitet, og har igennem de seneste 10 år gennemført store forandringsprocesser. Hun har således stor erfaring med strategiudvikling og -implementering, design og implementering af it-organisationer og kompetenceudvikling. 

Sammen med de øvrige ansatte er Lises rolle at drifte og udvikle de administrative processer og digitale platforme med det sigte at understøtte og optimer udbuddet af ydelser og services i Digitaliseringsinstituttet.

Lise er oprindelig uddannet markedsøkonom og har en eMBA i forandringsledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus og Syddansk Universitet.

Lise kan træffes via mail: lm@dinst.dk

Nadia Nordberg Nielsen

MARKETING- OG NETVÆRKSKOORDINATOR

Nadias rolle som Marketing- og netværkskoordinator hos Digitaliseringsinstituttet består primært i at have ansvaret for hjemmeside, messer og Digitaliseringsinstituttets grafisk udtryk samt koordinere netværksaktiviteter og fungere som Pernilles højre hånd. 

Nadia har en cand.merc i International Marketing fra Aalborg universitet, med specielt i digital marketing strategi. Nadia har tidligere arbejdet som Videnskabelig Assistent på International Business Centre ved Aalborg Universitet og senest har hun arbejdet som Marketingkoordinator ved NS System i Frederikshavn.

Nadia kan træffes via mail: nnn@dinst.dk