Diplomclass i Digital Transformation

Diplomclass i Digital Transformation henvender sig til mellemledere, medarbejdere, projektledere og konsulenter i den private og offentlige sektor, som arbejder med konkrete projekter og initiativer i relation til digital transformation.

  • Oplever du stigende forventninger til at skulle omsætte de digitale strategier og visioner i virksomheden/organisation til konkrete projekter, handlinger og resultater?
  • Har du behov for nye udviklingsmetoder og analyseværktøjer?
  • Oplever du, at der er en forventning om, at du kan bidrage til virksomhedens digitale transformation?
  • Er du (med)ansvarlig for, at de digitale løsninger og services der udvikles, skaber værdi for jeres kunder/borgere og brugere?
  • Har du behov for at fungere som sparringspartner for ledere, styregrupper og kollegaer i arbejdet med digitale initiativer og projekter?

Så er Diplomclass i Digital Transformation det rette valg for dig og dine kollegaer. 

Uddannelsen afvikles og er kompetencegivende på diplomniveau og har fokus på både teori og praksis samtidig med, at der arbejdes med egne erfaringer. 

Uddannelsen er udviklet af Pernille Kræmmergaard, Direktør i Digitaliseringsinstituttet, i samarbejde med et Advisory Board bestående af ledere fra både den private og offentlige sektor.

Anja Reinwald, seniorforsker i Digitaliseringsinstituttet, er leder af uddannelsen og gennemgående underviser. Hun suppleres af undervisere, som med udgangspunkt i deres faglige ekspertise, underviser deltagerne i teori og metoder samt ledere fra danske virksomheder, der alle har erfaring med digital transformation fra deres egen praksis.

Uddannelsen udbydes fire gange årligt: to gange i København og to gange i Aalborg. Uddannelsen består af 6 hele kursusdage med fysisk fremmøde og digital understøttet læring mellem kursusdagene. 

Indholdet på modulerne bliver løbende tilpasset, så det hele tiden er den nyeste praksis, viden og de nyeste teorier, der ligger til grund for uddannelsen. Det er muligt at deltage alene eller sammen med kollegaer. 

Er du leder, der har et ledelsesmæssigt ansvar i relation til organisationens digitale transformation, anbefaler vi i stedet, at du tager Masterclass i Digital Transformation.