Hvorfor deltage på Diplomclass

Den øgede digitalisering og teknologiske udvikling stiller ændrede krav og giver nye muligheder for virksomheder og organisationer. Der arbejdes både på ledelsesniveau og bredt i organisationer med nye services og produkter, nye samarbejdsformer samt nye forretningsmodeller. Det stiller nye krav til de involverede medarbejdere, som forventes at bidrage til virksomhedens transformation. Mange oplever derfor et behov, for at blive klædt på til at navigere i en digital virkelighed og bidrage konstruktivt og aktivt til virksomhedens digitale transformation. 

Formål

Formålet med Diplomclass i Digital Transformation er at udvikle medarbejdere og mellemledere, således de aktivt kan deltage i virksomhedens digitale transformation. Dette gør vi ved, at give deltagerne nye teorier, nye værktøjer og metoder, således de bevidst kan bidrage til virksomhedens digitale omstilling. Digitaliseringskonsulent Anette Mariane Kjær, Esbjerg Kommune udtaler; "Programmet og indlægsholderene på Diplomclass er fantastisk godt tilrettelagt og selve deltagelsen har givet mig virkelig meget viden og et netværk, som jeg kommer til at anvende fremadrettet". 

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og

  • Ønsker du at udvikle dine egne digitale kompetencer?
  • Ønsker du at udvikle et digitalt mindset?
  • Ønsker du at lære på tværs af brancher og sektorer?
  • Ønsker du at få kendskab til den nyeste viden og de nyeste teorier og metoder på området?

Så er Diplomclass i Digital Transformation noget for dig. 
Du er måske digital ambassadør, digitaliseringskonsulent, projektleder, proceskonsulent, superbruger eller noget helt sjette.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er det rette for dig, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.

Anja Reinwald kan også kontaktes ved yderligere spørgsmål via mail ar@dinst.dk eller på telefon 2266 6061.

Anja Reinwald, Cand.scient.adm. og ph.d.

Se profil LinkedIn-profil Send email Ring op