DISIMIT 2020

DISIMIT er Digitaliseringsinstituttets åbne netværk som udforsker mulighederne for at bringe deltagerne på forkant med den digitale udvikling og udvikle deltagernes digitale mindset. Der er mulighed for løbende tilmelding og indtil videre er 16 organisationer i år repræsenteret i netværket.

Netværket bygger på en forståelse for, at teori møder praksis, og praksis møder teori ud fra den betragtning, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis, og at deltagerne løbende kan tilegne sig ”nye begreber at begribe med og teorier af navigere ud fra”.

I netværket holdes deltagerne opdateret med ny viden i relation til den digitale udvikling og de muligheder og udfordringer udviklingen giver anledning til for deres organisationer og ledelsespraksis. Nye input præsenteres af anerkendte forskere og ledere med praktiske erfaringer indenfor området og samtidigt får deltagerne mulighed for at udveksle erfaringer, dele viden og diskutere udfordringer med hinanden.  

Til netværket er der knyttet to bærende principper, som er afgørende for alle aktiviteter:

  • Deltagerne skal altid kunne tage noget med sig hjem fra alle aktiviteter i netværket
  • Der er gensidig interesse i hinandens praksis

DISIMIT har eksisteret i forskellige former siden 2009 – først som et forskningsprojekt støttet af Strategisk Forskningsråd, siden som et løst koblet netværk i perioden fra 2013 frem til 2015, og siden 2016 som et etableret netværk med fast årshjul og med Digitaliseringsinstituttet som leder, administrator og koordinator af netværket.

Netværket ledes og administreres af Digitaliseringsinstituttet med Pernille Kræmmergaard som faglig ansvarlig og facilitator og Anja Reinwald som koordinator.

PROGRAM OG INDHOLD:

To netværksdage (heldagsaktiviteter)
Ti webinarer á en times varighed
En række workshops
Adgang til online læringsplatform

Se alle aktiviteter DISIMIT 2020 her

Praktisk og tilmelding 

DISIMIT-netværket er åbent både for organisationer og for enkeltpersoner der ønsker at lade sig inspirere, til at bringe sig selv og/eller deres organisation på forkant med den digitale udvikling.

Organisationsmedlemskab:

Årligt medlemskab kr. 55.000 (ekskl. moms) 

2 netværksdage (heldagsprogram) for op til tre deltagere (for yderligere deltagere opkræves et mindre gebyr for forplejning og administration)

10 webinarer, fri deltagelse for alle interesserede i organisationen

Adgang til online læringsplatform for alle interesserede i organisationen: tidligere webinarer, video-interviews, materialer fra webinarer og netværksdage. Der oprettes personligt login til hver enkelt deltager

Individuelt medlemskab:

Årligt medlemskab kr. 10.000 (ekskl. moms)

2 netværksdage (heldagsprogram), personlig deltagelse

10 webinarer, personlig deltagelse

Adgang til online læringsplatform med personligt login: tidligere webinarer, video-interviews, materialer fra webinarer og netværksdage 

Er du interesseret i at høre mere om netværket, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050. Hvis du er interesseret i at tilmelde dig eller din organisation kan du gøre det på formularen herunder eller via mail på dinst@dinst.dk.

Tilmelding til DISIMIT

(Udfyldes kun hvis du er fra en offentlig organisation)