DISIMIT netværk og vidensplatform

DISIMIT er Digitaliseringsinstituttets netværk og vidensplatform for organisationer og ledere, der ønsker at udvikle og fastholde et up-to-date digitalt mindset.  

DISIMIT henvender sig til nuværende og tidligere deltager på vores uddannelser, DINST-certificerede, samarbejdspartnere og andre som er interesseret i at holde sig opdateret med ny viden i relation til den digitale udvikling og de organisatoriske og ledelsesmæssige muligheder og udfordringer udviklingen giver anledning til.   

Målet er at tilbyde medlemmerne en platform, hvor teori møder praksis og praksis møder teori, ud fra den betragtning, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis. Og at medlemmerne løbende tilegner sig ”nye begreber at begribe med og teorier af navigere ud fra”. Nye input, begreber og teorier præsenteret af både anerkendte forskere og ledere med praktiske erfaringer indenfor området. 

Organisationer såvel som enkeltpersoner kan tilmelde sig løbende. Et medlemskab tegnes for ét år ad gangen, og giver adgang til 10 årlige webinarer, 2 netværksdage, hvor alle medlemmer har mulighed for at mødes og udveksle erfaringer, dele viden og diskutere egne udfordringer med hinanden, samt adgang til en lukket platform med adgang til tidligere webinarer, præsentationsmaterialer samt oversigt over andre medlemmer. Medlemskabet giver også mulighed for at deltage i workshops, som afholdes lejlighedsvist i løbet af året. 

Til DISIMIT er der knyttet to bærende principper, som er afgørende for alle aktiviteter: 

  • Medlemmerne skal altid kunne tage noget med sig hjem fra alle aktiviteter i netværket 
  • Der er gensidig interesse i at koble praksis og teori 

DISIMIT har eksisteret i forskellige former siden 2009 – først som et forskningsprojekt støttet af Strategisk Forskningsråd, siden som et løst koblet netværk i perioden fra 2013 frem til 2015, og siden 2016 som et etableret netværk og vidensplatform med fast årshjul og med Digitaliseringsinstituttet som leder, administrator og koordinator af netværket. 

Netværket ledes og administreres af Digitaliseringsinstituttet med Pernille Kræmmergaard som faglig ansvarlig og facilitator og Anja Reinwald som koordinator. 

INDHOLD OG PROGRAM

To netværksdage (heldagsaktiviteter)
Ti webinarer á en times varighed
En række workshops
Adgang til materialer og tidligere webinarer

Se alle aktiviteter i DISIMIT 2021 her

DATOER OG TILMELDING

DISIMIT-netværket er åbent både for organisationer og for enkeltpersoner der ønsker at lade sig inspirere, til at bringe sig selv og/eller deres organisation på forkant med den digitale udvikling.

ORGANISATIONSMEDLEMSKAB:

Medlemskab per år kr. 55.000 (ekskl. moms)  

2 netværksdage for fysisk deltagelse for op til tre deltagere (for yderligere deltagere opkræves et mindre gebyr for forplejning og administration) 

10 webinarer, fri deltagelse for alle interesserede i organisationen 

Invitation til og mulighed for deltagelse i workshops for alle interesserede 

Adgang til lukket platform for alle interesserede i organisationen med tidligere webinarer samt materialer fra netværksdage og workshops

INDIVIDUELT MEDLEMSKAB:

Årligt medlemskab kr. 10.000 (ekskl. moms) 

2 netværksdage (heldagsprogram), personlig deltagelse 

10 webinarer, personlig deltagelse 

Invitation til og mulighed for deltagelse i workshops 

Personlig adgang til lukket platform med tidligere webinarer samt materialer fra netværksdage og workshops 

Er du interesseret i at høre mere om netværket, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050. Hvis du er interesseret i at tilmelde dig eller din organisation kan du gøre det på formularen her eller via mail på dinst@dinst.dk.

Tilmelding til DISIMIT

(Udfyldes kun hvis du er fra en offentlig organisation)