Partners

As a research and competence development house, we would like to go further with our theoretical frameworks, The 5 Generations and 10 + 3 Capabilities and associated tools and mapping tests than we ourselves are or want to be able to. Therefore, we collaborate with others on the use of these in their own practice towards their customers.

We enter into partner agreements with companies, interest groups and independent consultants. Our partners all have selected employees who are DINST-certified in the two frameworks and associated mapping tests, as a guarantee of the right level of knowledge when using these to their own customers. Contact us at dinst@dinst.dk or at +45 2571 5050 if you want more information about being a partner with the Digitalization Institute.

ORGANIZATIONAL PARTNERS

Mannaz er en international konsulent- og kursusvirksomhed og med speciale i organisationsudvikling, lederudvikling, talentudvikling og forandringsledelse. Deres team er sammensat af mere end 400 eksperter, konsulenter og facilitatorer, og de arbejder med mange store og komplekse organisationer.

Faarup & Partners har siden 2002 arbejdet for ledelsen i mange af de største offentlige og private virksomheder. Virksomheden består af et team af seniorrådgivere med betydelig erfaring fra lederstillinger i både små og store organisationer, såvel i Danmark som internationalt.

Abilator ble startet i 2021 for å utforske hvordan vi best kan møte en ny digital verden med økt endringstakt, usikkerhet og kompleksitet. Vi har utviklet metodikk for hvordan løse komplekse utfordringer, og hjelper i dag kunder med både kompetanse og kapasitet. I dag er vi et lite og høykompetent team i Abilator med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

The Sondergaard Group, grundlagt af Peter Søndergaard, rådgiver ledende medarbejdere om teknologiernes indflydelse på deres organisation, klienter og ledelses- og ledelsesstil. Peter Søndergaard er bestyrelsesformand for DecideAct og 2021.AI og tidligere Vice Precident Gartner Research & Advisory.

Dansk IT en uafhængige nonprofitorganisationer for IT-professionelle dannet af medlemmerne, med den mission at forene, styrke og udvikle færdigheder og ekspertise hos IT-brugere og IT-fagfolk i Danmark og at fremme og støtte IT på områder hvor det skaber værdi for det danske samfund. Samt hjælpe medlemmer med fortsat kompetenceudvikling og deltagelse i Danmark største netværk for IT-professionelle.

COK, KLK og KL Ledelsespolitik er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter. Komponent tilbyder rådgivning, kompetenceudvikling og efteruddannelse, og understøtter kommunernes udvikling – både på det ledelsesmæssige, politiske og faglige niveau på alle velfærdsområderne.

INDIVIDUAL PARTNERS

Mogens Steffensen

Med en baggrund indenfor HR og IT på ledelsesniveau i danske virksomheder, rådgiver Mogens i dag virksomheder og ledere i Digital Transformation. I følge Mogens «ved virksomhederne i Danmark godt, at digital transformation er vigtig for deres bundlinje, men de ved ikke, hvad det reelt er og hvordan de skal gribe opgaven an. I virksomhederne er der et fælles finansielt sprog, men ikke et fælles sprog for digital transformation – det hjælper jeg virksomhederne med at få”.


Mogens kan kontaktes på steffensen@mstef.dk

Morten Plannthin

Morten har i over 25 år arbejdet med digitalisering i offentlige organisationer - både som leder og i spidsen for store forandringsprogrammer og -projekter. Nu hjælper han organisationer med at få greb om og sat skub på digitalisering og Digital Transformation. ”Det er min oplevelse, at der er stor fokus på den digitale dagsorden i mange organisationer, men at mange har svært ved at se, hvordan de konkret skal gribe arbejdet an – Det kan jeg hjælpe med. Både på strategisk, taktisk og operationelt niveau”.

Morten kan kontaktes på morten@mop-consult.dk