Anja Reinwald

Seniorforsker

Anja Reinwalds (Cand.scient.adm. og ph.d.) rolle i Digitaliseringsinstituttet er at udvikle det faglige indhold i undervisningsmaterialet, samt bidrage til det teoretiske univers, som virksomheden bygger på. Herudover er Anja underviser, foredragsholder samt uddannelsesleder på vores Diplomclass.

Anja interesserer sig for og forsker i hvad digitalisering og digital transformation betyder for en organisation og dens medarbejdere. Hun har solid erfaring som indlægsholder og kursusleder på en række både digitale og fysiske forløb om digital transformation bl.a hos Erhvervsministeriet og Dansk Magisterforening. Anja er samtidig optaget af hvordan teori og nye begreber kan medvirke til en mere nuanceret forståelse og løbende tilpasning af egen praksis.

Anja er tidligere adjunkt ved Aalborg Universitet og kommer med en baggrund som cand.scient.adm. Hun har igennem en årrække forsket og undervist i ledelse af IT og digitalisering af den offentlige sektor ved Center for IT-ledelse på Aalborg Universitet.

Kontakt

Anja Reinwald, Seniorforsker

LinkedIn-profil Send email