Kapabilitetstest

Et online testværktøj, der kortlægger din organisations evner til Digital Transformation.

Om Kapabilitetstesten

Formålet med Kapabilitetstesten er at give dig og/eller din ledergruppe et overblik over, hvor godt din organisation mestrer de ni organisatoriske kapabiliteter, der er væsentlige for virksomheders Digitale Transformation. Således kan du både vurdere, hvor din organisation er godt klædt på til det videre arbejde med Digital Transformation, samt hvor der er plads til forbedringer.

Testen henvender sig til både offentligt og private virksomheder.

Testen er udviklet af og på baggrund af Direktør og tidligere professor Pernille Kræmmergaards mangeårige forskning i Digital Transformation og er funderet i den nyeste internationale forskningslitteratur, samt praktiske erfaringer fra danske virksomheder inden for den offentlige og private sektor.

Kapabilitetstesten er i første udgave i beta-version og der vil løbende tilgå testen yderligere funktionalitet. Testen vil desuden halvårligt udkomme i en opdateret udgave i takt nye internationale forskningsresultater, egen forskning i danske virksomheders Digitale Transformation samt praksiserfaringer med anvendelse af testen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere on cookies