Anvendelse af Kapabilitetstest

Kapabilitetstesten kan anvendes til flere forskellige formål, hvor de tre typiske anvendelsesmuligheder er listet nedenfor. Anvendelsen afhænger naturligvis af dit/jeres specifikke behov.

Personlig indsigt

Du får visuelt illustreret din egen vurdering af din organisations digitale parathed indenfor ni organisatoriske kapabiliteter.

Strategiværktøj

Kapabilitetstesten kvalificerer og forenkler beslutninger i ledergrupper ved at give indsigt i hvilke organisatoriske kapabiliteter, der med fordel kan arbejdes med at udvikle eller modne yderligere.

Dialogværktøj

Kapabilitetstesten er god til at kick-starte en fælles dialog i plenum om organisationens digitale modning og hvilke kapabiliteter, der med fordel kan arbejdes med at styrke. Vi tilbyder en halvdags workshop, hvor vi indledningsvis holder et inspirationsoplæg med det formål at etablere en fælles forståelse og begrebsapparat. Dernæst gennemfører deltagerne en live besvarelse af testen, og efterfølgende faciliterer vi samtale og gruppearbejde i plenum med udgangspunkt i den konkrete test.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere on cookies