Lederunivers

CURICO er Digitaliseringsinstituttes digitale læringsplatform, hvor du har adgang til mere end 50 læringsvideoer, tilgængelig på alle platforme, når du har tid.

Via CURICO, har du adgang til det digitale LEDERUNIVERS, som er bygget op omkring Pernille Kræmmergaards bog "Digital transformation - 10 evner din organisation skal mestre" og gør det muligt for dig, at udvikle dine og andres digitale mindset og kompetencer.

Du og/eller dine kollegaer får mulighed for at udvikle et fælles sprog, få inspiration og for at udpege indsatsområder for organisationen og eget lederskab, som er væsentlige i ledelsen og eksekveringen af digital transformation. 

LEDERUNIVERSET giver dig adgang til præsentationsvideoer med Pernille Kræmmergaard, videoer med internationale- og nationale topforskere og topledere, slides, læringsværktøjer, procesbeskrivelser, skabeloner, litteratur, selvevalueringstests og meget mere - alt sammen kategoriseret i forhold til de 10 evner, som organisationer skal mestre for at stå sig godt i digital transformation.  

Abonnementer

I det digitale LEDERUNIVERS findes der to forskellige typer af abonnementer, der giver dig adgang til forskningsbaseret viden, ledelsesmæssig praksis, værktøjer samt meget mere til at navigere dig eller din organisation i digital transformation. 

BASIC er for dig, der gerne vil blive inspireret eller holde dig opdateret og som udelukkende ønsker at anvende materialet til eget brug.

PREMIUM er for dig, der gerne vil lære og holde dig opdateret og samtidig lejlighedsvis ønsker at anvende præsentationsvideoer eller andet materiale overfor en bredere kreds.

Ønsker du at anvende indholdet ved aktiviteter, hvor flere deltager, for eksempel i forbindelse med interne kompetenceudviklingsforløb, uddannelsesaktiviteter, workshops, seminarer, lederudviklingsprogrammer eller strategiudviklingsprocesser kan vi anbefale en CORPORATE løsning.

Er du interesseret i, at høre mere om LEDERUNIVERSET eller abonnementerne, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.