Masterclass i Digital Transformation

Masterclass i Digital Transformation henvender sig til ledere og ledergrupper i den private og offentlige sektor, der har et ledelsesmæssigt ansvar for organisationens digitale omstilling.

 • Har du behov for mere viden om, hvad Digital Transformation er og kan forstås?
 • Mangler du det rette mindset, sprog og kompetencer, til at lede og bidrage til transformationen?
 • Har du behov for input til og forståelse for, hvordan nye teknologier og data kan omsættes til forretningsmæssig værdi?
 • Oplever du at jeres kunder og samarbejdspartnere stiller nye krav til jeres services og produkter eller at jeres konkurrencemæssige position er udfordret?
 • Er du interesseret i den nyeste forskning og teori om Digital Transformation og i at arbejde med at omsætte disse til egen organisation og ledelsespraksis?

Så er Masterclass i Digital Transformation det rette valg for dig og dine ledelseskollegaer.

Uddannelsen afvikles på masterniveau og har et højt teoretisk indhold samtidig med, at der arbejdes med egne erfaringer og praksis. Med udgangspunkt i det teoretiske univers vil du få inspiration til hvordan teorier kan omsættes til praksis – dette er en af vores særlige styrker.

Direktør og tidligere professor Pernille Kræmmergaard har udviklet uddannelsen og er gennemgående underviser på uddannelsen og suppleres af professorer og forskere fra ind- og udland, som alle underviser i den nyeste forskning og teori, samt ledere fra danske virksomheder, som alle har erfaring med Digital Transformation fra deres praksis og ledelse. 

Indholdet på modulerne bliver løbende tilpasset, så det hele tiden er den nyeste praksis, viden og teori, der ligger til grund for uddannelsen.  

For tilmelding og datoer se her.

Hvorfor deltage?

For at kunne lede din virksomheds digitale omstilling, skal du som leder forstå, hvad digital transformation er og hvad det kræver af din organisation. Denne forståelse vil du opnå du på uddannelsen.

FORMÅL

Formålet med Masterclass i Digital Transformation er at udvikle ledere og ledergrupper. Dette gør vi ved at give deltagerne et nyt ledelsesfokus og -sprog, således de bevidst kan lede virksomhedens digitale omstilling – eller med andre ord; Masterclass giver deltagerne nye begreber at begribe med og teorier at navigere ud fra.

UDBYTTE

Det er muligt at deltage i Masterclass som en del af en ledergruppe eller som individuel leder. Digitaliseringsinstituttet anbefaler som udgangspunkt at deltage flere fra samme organisation.

SOM DELTAGER OPNÅS

 • Udvikling af egne ledelsesmæssige digitale kompetencer
 • Forståelse for Digital Transformation og de tilhørende forandringer i konkurrencelandskabet og kundernes forventninger og krav
 • Indsigt i nye teknologier og deres betydning for forretningsmodeller, produkter, services, organisationen, arbejdspladsen og medarbejdere
 • Forståelse for de organisatoriske strukturer, kapabiliteter, evner og mindset, digital transformation kræver
 • Kendskab til den nyeste praksis, teori og litteratur inden for området

SOM GRUPPE OPNÅS

 • Et fælles begrebsapparat til brug i virksomhedens eller organisationens transformation
 • Evnen til sammen at identificere muligheder og udfordringer for virksomheden eller organisationen
 • Evnen til sammen at udpege hvilke kapabiliteter og evner, der er væsentligst for organisationen at arbejde med at udvikle/styrke
 • Kendskab til nyeste praksis, teori og litteratur indenfor området

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt uddannelsen er det rette for dig, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.

Pernille Kræmmergaard kan også kontaktes ved yderligere spørgsmål via mail pkj@dinst.dk eller på telefon 2250 7629.