Country Manager, Norge

Pædagog & Master i Organisation og Ledelse

Eirin Folde er leder af Digitaliseringsinstituttet i Norge. Her har hun desuden ansvaret for uddannelser, workshops, kompetenceudviklingsforløb samt fordrag for ledere og organisationer i både private virksomheder og i den offentlige sektor. Hun gennemfører kompetenceløft i Digital Transformation for en lang række norske kommuner ved brug af digitalt understøttet læring. Forløbene bidrager til at højne kommunernes digitale modenhed, så de forstår mulighederne med nye digitale teknologier og mestrer evnerne til at gennemføre omstillingen i egen praksis og organisation.  

Eirin samarbejder tæt med Digitaliseringsinstituttet i Danmark om forskning og udvikling af såvel kortlægningstests, procesværktøjer og andre services.  

Eirin har mangeårig ledelseserfaring fra videnstunge organisationer og som projektleder i offentlig sektor. Hun har i sine tidligere ansættelser samarbejdet tæt med den akademiske sektor i Norge, FOU og den privat sektor, og har blandt andet udviklet flere offentlige studietilbud. Eirin har gennemført omfattende forandringsprocesser indenfor innovation, digitalisering og digital transformation sammen med ledere, medarbejdere og politikere, og har tidligere været projektleder for Digital døgnåben forvaltning og lederstøttet kompetenceudviklingsprogrammer indenfor digital transformation, og holdt et utal af foredrag og kurser i offentlig sektor. 

Eirin er uddannet pædagog og proces-- og projektleder, og har Mastergrader indenfor organisation og forandringsledelse, ledelse og strategi, innovation, agilitet, og digitalisering. 

Kontakt

Country Manager, Norge, Pædagog & Master i Organisation og Ledelse

LinkedIn-profil Send email Ring op