Direktør

Cand.merc. og ph.d.

I Digitaliseringsinstituttet er Pernille Kræmmergaard, udover at være grundlægger, ejer og direktør af virksomheden, ansvarlig for virksomhedens teoretiske rammeværker, kortlægningstests, procesværktøjer og det faglige indhold af virksomhedens service- og kursustilbud. Pernille er desuden forsker, forfatter, foredragsholder, underviser og leder af Digitaliseringsinstituttets Certificeringsuddannelse og Masterclass i Digital Transformation.

Pernille er tidligere professor ved Aalborg Universitet og gæsteprofessor ved IT-Universitetet i København. I mere end 20 år har Pernille forsket i digital omstilling og i samspillet mellem strategi, teknologi, organisation og lederskab for at skabe forretningsmæssig værdi. Hun har holdt et utal af foredrag indenfor disse emner og har 20 års erfaring med udvikling af erhvervsrettede uddannelser i både universitets- og privat regi. Blandt andet har hun været leder af masteruddannelsen i IT-ledelse ved IT-Universitetet i København og var initiativtager til cand.it. i IT-ledelse ved Aalborg Universitet.

Pernille er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i teknologisk og organisatorisk forandring. Hun er tidligere medlem af Rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe, digital vismand og medlem af diverse tænketanke og rådgivningspaneler. Hun har udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter, vundet best-paper award ved internationale konferencer og er forfatter til bogen ”Digital Transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for” (Djøf Forlag 2019).

Hun har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis, og er optaget af at give såvel ledere, virksomheder og organisationer ”nye begreber at begribe med, og teorier at navigere ud fra” Dette drev, i kombination med et stigende behov hos ledere og organisationer for at blive klogere og mere parate til den digitale virkelighed, hende til i 2015 at etablere Digitaliseringsinstituttet og siden til at lægge alle sine kræfter i virksomheden.

Kontakt

Direktør, Cand.merc. og ph.d.

LinkedIn-profil Send email Ring op