Direktør

Cand.merc. og ph.d.

Pernilles rolle i Digitaliseringsinstituttet er, udover at være direktør og ejer af virksomheden, at hun har det fulde ansvar for fagligheden og indholdet i alle virksomhedens kompetenceudviklingstilbud. Pernille er desuden kursusleder, underviser, foredragsholder og uddannelsesleder på Digitaliseringsinstituttets Masterclass i Digital Transformation.

Pernille er tidligere professor ved Aalborg Universitet og gæsteprofessor ved IT-Universitetet i København. I mere end 20 år har Pernille forsket i, hvordan IT ledes for at skabe forretningsmæssig værdi og i de seneste år også i Digital Transformation i både offentlige og private organisationer. Hun har holdt et utal af foredrag inden for disse emner og har mere end 15 års erfaring med udvikling af erhvervsrettede uddannelser i både universitets- og privat regi. Blandt andet har hun været leder af masteruddannelsen i IT-ledelse ved IT-Universitetet i København, hun var initiativtager til cand.it. i IT-ledelse ved Aalborg Universitet, hun har udviklet uddannelsen i Kommunal Digitalisering ved Center for Offentlig Kompetenceudvikling samt Djøfs kursus i Digital Ledelse.

Pernille er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i Teknologisk og Organisatorisk forandring. Hun er tidligere medlem af Rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe, digital vismand, medlem af diverse tænketanke om digitalisering og af editorial board for MISQ Executive. Hun har udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter og har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis. Dette har, i kombination med et stigende behov for digitale kompetencer i danske virksomheder, drevet hende til at etablere Digitaliseringsinstituttet og siden til at lægge alle sine kræfter i virksomheden.

Kontakt

Direktør, Cand.merc. og ph.d.

LinkedIn-profil Send email Ring op