Masterclass Alumni

Et eksklusivt netværk for tidligere deltagere på Masterclass i Digital Transformation

Formålet med Masterclass Alumni er at skabe og fastholde et netværk for tidligere deltagere på Masterclass i Digital Transformation og holde deltagerne opdateret på den nyeste viden, cases og teoridannelse indenfor området. 

Du tilmelder dig nederst på siden.

Netværket giver deltagerne mulighed for at sparre med hinanden, dele viden og evt. samarbejde om ledelsesmæssige udfordringer og praksis i relation til Digital Transformation.

Netværket bygger på en forståelse for, at teori møder praksis, og praksis møder teori. Ud fra den betragtning, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis, og at deltagerne løbende fortsat kan tilegne sig ”nye begreber at begribe med og teorier af navigere ud fra”. 

Digitaliseringsinstituttets Alumni netværk er eksklusivt for deltagere, der har gennemført Masterclass i Digital Transformation og netværket er et personligt medlemskab.

Som en del af netværket får du adgang til en række forskellige aktiviteter, som ledes og faciliteres af Pernille Kræmmergaard og hun vil som hovedregel være tilstede ved alle aktiviteter i netværket. 

Aktiviteter i netværket:

  • 2 netværksdage om året
  • 10 webinarer om året
  • Adgang til netværksplatform
  • Mulighed for deltagelse på sessioner på Masterclass  

 

Pris:
14.400 kr. for et årligt personligt medlemskab af netværket.


Er du interesseret i, at høre mere om Masterclass Alumni netværket inden du tilmelder dig nedenstående formular via nedenstående formular, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.

Tilmelding til Masterclass Alumni

(Udfyldes kun hvis du er fra en offentlig organisation)