Vi forstår, formidler og forankrer den digitale udvikling

Digitaliseringsinstituttet er et forskningsbaseret kompetenceudviklingshus, for virksomheder og organisationer, som ønsker at blive klogere og mere parate til den digitale virkelighed. Vi tilbyder uddannelsesforløb, skræddersyede kurser, foredrag og workshops. Vores særlige styrke er vores evne til at forbinde forskning med praksis. Vi ved, at det kan være svært at forstå og forankre den digitale agenda. Derfor er vi særligt dygtige til at skabe værdi mellem teknologiens potentiale og vores kunders evne til at udnytte og implementere den til fulde. Vi arbejder altid målrettet med at oversætte og igangsætte den digitale modningsproces i forhold til vores kunders virkelighed.

Den digitale agenda udfordrer hverdagen, og vi oplever, at vores kunder ved at det er vigtigt, men også at det kan være svært at få overblik over det nye og hvad det stiller af krav til organisationen til lederne og til medarbejderne.

Det er vores opgave at hjælpe med at skabe dette overblik og tryghed på en inspirerende og nærværende måde. Målet er, at vores kunder får et overblik og er i stand til selv at sætte den digitale retning. Vi åbner for nye behov, griber nuet, ser ind i fremtiden og synliggør det, som vores kunder endnu ikke vidste, de havde brug for.

Vi er optaget af at skabe levende og langvarige partnerskaber. Ligesom vi forbinder det digitale univers med virkeligheden, forbinder vi også relationer. Vi er ydmyge omkring vores rolle, og vi er bevidste om, at vi er en del af noget større. Det at skabe gode og sunde relationer er et princip for os. Vi er optaget af at arbejde tværfagligt og koble mennesker. Vi vil vores omverden det bedste, og vi ved, at det skaber grobund for en spirende udvikling og et spændende samarbejde.

Vi leverer forløb, som er skarpere, mere effektive og kobler forskning med praksis funderet på et højt fagligt niveau. Vores ambition er at blive én af verdens førende udbydere af kompetenceudviklingsforløb indenfor Digital Transformation. Derfor er vi i gang med at udvikle et unikt digitalt univers, som skal ud i resten af verden. Vi vil altid gå forrest, og vores mål er at være de bedste til at forstå, formidle og forankre den digitale udvikling.