Samarbejdspartnere

Som forsknings- og kompetenceudviklingshus vil vi gerne nå længere ud med vores teoretiske rammeværker, De 5 Generationer og 10+3 evner og tilhørende tools og kortlægningstests end vi selv er, eller ønsker at være, i stand til. Derfor indgår vi samarbejde med andre om brugen heraf i deres egen praksis overfor deres kunder.

Vi indgår partneraftaler med såvel firmaer, interesseorganisationer, som selvstændige konsulenter. Vores partnere er enten selv DINST-certificerede eller har udvalgte medarbejdere der er DINST-certificerede i de to rammeværker og tilhørende kortlægningstests, som en sikring af det rette vidensniveau ved brug af disse overfor egne kunder. Kontakt os på dinst@dinst.dk eller på +45 2571 5050, hvis du ønsker mere information om at blive samarbejdspartner med Digitaliseringsinstituttet.

 

VIRKSOMHEDSPARTNERE

Mannaz er en international konsulent- og kursusvirksomhed og med speciale i organisationsudvikling, lederudvikling, talentudvikling og forandringsledelse. Deres team er sammensat af mere end 400 eksperter, konsulenter og facilitatorer, og de arbejder med mange store og komplekse organisationer.

Faarup & Partners har siden 2002 arbejdet for ledelsen i mange af de største offentlige og private virksomheder. Virksomheden består af et team af seniorrådgivere med betydelig erfaring fra lederstillinger i både små og store organisationer, såvel i Danmark som internationalt.

Abilator ble startet i 2021 for å utforske hvordan vi best kan møte en ny digital verden med økt endringstakt, usikkerhet og kompleksitet. Vi har utviklet metodikk for hvordan løse komplekse utfordringer, og hjelper i dag kunder med både kompetanse og kapasitet. I dag er vi et lite og høykompetent team i Abilator med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

The Sondergaard Group, grundlagt af Peter Søndergaard, rådgiver ledende medarbejdere om teknologiernes indflydelse på deres organisation, klienter og ledelses- og ledelsesstil. Peter Søndergaard er bestyrelsesformand for DecideAct og 2021.AI og tidligere Vice Precident Gartner Research & Advisory.

Dansk IT er en uafhængig nonprofitorganisation for IT-professionelle dannet af medlemmerne, med den mission at forene, styrke og udvikle færdigheder og ekspertise hos IT-brugere og IT-fagfolk i Danmark og at fremme og støtte IT på områder hvor det skaber værdi for det danske samfund. Samt hjælpe medlemmer med fortsat kompetenceudvikling og deltagelse i Danmark største netværk for IT-professionelle.

COK, KLK og KL Ledelsespolitik er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter. Komponent tilbyder rådgivning, kompetenceudvikling og efteruddannelse, og understøtter kommunernes udvikling – både på det ledelsesmæssige, politiske og faglige niveau på alle velfærdsområderne.

INDIVIDUELLE PARTNERE 

Mogens Steffensen

Med en baggrund indenfor HR og IT på ledelsesniveau i danske virksomheder, rådgiver Mogens i dag virksomheder og ledere i Digital Transformation. I følge Mogens «ved virksomhederne i Danmark godt, at digital transformation er vigtig for deres bundlinje, men de ved ikke, hvad det reelt er og hvordan de skal gribe opgaven an. I virksomhederne er der et fælles finansielt sprog, men ikke et fælles sprog for digital transformation – det hjælper jeg virksomhederne med at få”.


Mogens kan kontaktes på steffensen@mstef.dk

Morten Plannthin

Morten har i over 25 år arbejdet med digitalisering i offentlige organisationer - både som leder og i spidsen for store forandringsprogrammer og -projekter. Nu hjælper han organisationer med at få greb om og sat skub på digitalisering og Digital Transformation. ”Det er min oplevelse, at der er stor fokus på den digitale dagsorden i mange organisationer, men at mange har svært ved at se, hvordan de konkret skal gribe arbejdet an – Det kan jeg hjælpe med. Både på strategisk, taktisk og operationelt niveau”.

Morten kan kontaktes på morten@mop-consult.dk