Samarbejdspartnere

På vores uddannelser og kurser supplerer vi vores egen undervisning med indlæg fra professorer og forskere fra ind- og udland, som alle underviser i den nyeste forskning og teori, samt ledere fra danske virksomheder, som alle har erfaring med Digital Transformation fra deres praksis og ledelse. Under vores respektive uddannelses- og kursustilbud kan du læse mere om vores aktuelle indlægsholdere.

Herudover samarbejder vi med førende organisationer og inden for kompetenceudvikling og kendetegnende for samarbejdet med både organisationer og indlægsholdere er en fælles ambition om at tilbyde, såvel den offentlige som den private sektor, tidssvarende uddannelsestilbud på et højt teoretisk og fagligt niveau, og hvor dette relateres til egen praksis og erfaringer.

Inden for samarbejdet udvikler vi desuden kurser med et mere konkret og afgrænset indhold til specifikke målgrupper, samtidig med at vi udbyder vores åbne uddannelser og kurser igennem flere af vores eksterne samarbejdspartnere.

Mannaz

Strategisk samarbejde om brug af Digitaliseringsinstituttets teoretiske koncept, begrebsunivers og testunivers.

Mannaz

Dansk IT

Samarbejde om udbud af kurset ”IT-lederen og IT-organisationens rolle” – samt eksponering af Masterclass i Digital Transformation.

Dansk IT

COK

Samarbejde om eksponering af Masterclass i Digital Transformation og Diplomclass i Digital Transformation - samt samarbejde omkring tilbud til vores deltagerne på Diplomclass i Digital Transformation om meritmulighed på 5 ECTS-point på Den offentlige Lederuddannelse på diplomniveau.

COK