Gratis adgang i marts og april

På Digitaliseringsinstituttets Online Akademi kan du nemt og bekvemt udvikle digitale kompetencer gennem videoer og andet materiale samt holde dig opdateret med nyeste viden og ledelsesmæssig praksis indenfor Digital Transformation.

Vores Online Akademi står overfor en større opdatering, men fremfor at lukke adgangen helt ned har vi i stedet besluttet at gøre vores store arkiv af videoer, interviews, webinaroptagelser og meget mere frit tilgængeligt med et PREMIUM-abonnement til 0 kr. i marts og april.

Vores eneste forbehold er, at mange af videoerne henviser til første udgave af Pernille Kræmmergaards bog ’DIGITAL TRANSFORMATION - 10 EVNER DIN ORGANISATION SKAL MESTRE’. Med dette in mente håber vi stadig på at kunne hjælpe med til at styrke og udvikle dit og din organisations digitale mindset.

Vil du være helt up-to-date med 2. og nyeste udgave af bogen, 'DIGITAL TRANSFORMATION - 10 EVNER DIN ORGANISATION SKAL MESTRE OG 3 SOM DU HAR BRUG FOR' – herunder ikke mindst den nye 5. generation af Digital Modenhed - er den desuden tilgængelig som køb i lydbogsformat.

Du kan tilgå vores Online Akademi her.