Kundecases

Se og læs nogle af vores kunders historier nedenfor, hvor de sætter ord på den oplevelse og det udbytte, de har opnået ved at benytte Digitaliseringsinstituttets Online Akademi til kompetenceudvikling i deres organisation eller som enkeltperson.

 

 

”I er vores faglige fyrtårn”

Holstebro Kommune har anvendt Digitaliseringsinstituttets Online Akademi til intern kompetenceudvikling af ledere i kommunen. Udviklingskonsulent Vibeke Juul Dalengaard, har været ansvarlig for det forløb der har haft til formål at udvikle ledernes digitale mindset. Holstebro Kommune valgte selv at tilrettelægge og gennemføre forløbet uden hjælp fra Digitaliseringsinstituttet.

 

Andre kunder udtaler

"Elementerne i Online Akademi spiller godt sammen og jeg føler, at vi allerede nu ved hjælp af selvevalueringstesten, videoer og refleksionsspørgsmålene har flyttet os i den rigtige retning" Lise Marcher, Strategisk Digitaliseringskonsulent, Aalborg Kommune. (Abonnent)

"Jeg bliver inspireret af de gode pointer og videoerne og får mit begrebsapparat på plads samtidig med, at jeg direkte har anvendt en række af de slides, der ligger tilgængelige, i mine egne præsentationer" Thomas Lerche, Digitaliseringschef, Gladsaxe Kommune. (Abonnent)