Læringspakker

Vores læringspakker er for jer, der ønsker at gennemføre en workshop eller et kompetenceudviklingsforløb om et specifikt emne. 

Læringspakkerne er målrettet enten ledere eller medarbejdere og giver adgang til forskellige materialer for at gøre det nemt for jer at tilrettelægge og eksekvere en workshop eller et kompetenceudviklingsforløb hos jer.

Omdrejningspunktet for hver læringspakke er en præsentationsvideo, som præsenterer deltagerne for emnet samt øvelserne. Formålet med øvelserne er, at de giver anledning til, at videoen standses og at der arbejdes med øvelsen, hvorefter der vendes tilbage til videoen.  Videoen indeholder både modeller og praktiske eksempler.

Som en hjælp for dig som er ansvarlig for tilrettelæggelsen af en workshop, indeholder læringspakkerne også en vejledning, som giver et hurtigt overblik over øvelserne samt forberedelser inden workshop eller kompetenceudviklingsforløb. Vejledningen beskriver desuden vores anbefalinger angående tilrettelæggelsen af øvelserne, eksempelvis anvendelse af skabeloner og om en øvelse egner sig bedst til individuel refleksion, gruppe- eller plenumdiskussion.

Som en del af læringspakken indgår desuden slides samt skabeloner, som med fordel kan printes og anvendes til at understøtte øvelserne.

Vi er på nuværende tidspunkt igang med at udvikle læringspakker, men du allerede se en teaser video på den første til medarbejdere på Online Akademi nyhedsside her.