DISIMIT-netværket

DISIMIT er Digitaliseringsinstituttets åbne netværk som udforsker mulighederne for at bringe deltagerne på forkant med den digitale udvikling og udvikle deltagernes digitale mindset. Der er mulighed for løbende tilmelding og i 2020 har 19 organisationer været repræsenteret i netværket.

Netværket bygger på en forståelse for, at teori møder praksis, og praksis møder teori ud fra den betragtning, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis, og at deltagerne løbende kan tilegne sig ”nye begreber at begribe med og teorier af navigere ud fra”.

I netværket holdes deltagerne opdateret med ny viden i relation til den digitale udvikling og de muligheder og udfordringer udviklingen giver anledning til for deres organisationer og ledelsespraksis. Nye input præsenteres af anerkendte forskere og ledere med praktiske erfaringer indenfor området og samtidigt får deltagerne mulighed for at udveksle erfaringer, dele viden og diskutere udfordringer med hinanden.  

Til netværket er der knyttet to bærende principper, som er afgørende for alle aktiviteter:

  • Deltagerne skal altid kunne tage noget med sig hjem fra alle aktiviteter i netværket
  • Der er gensidig interesse i hinandens praksis

DISIMIT har eksisteret i forskellige former siden 2009 – først som et forskningsprojekt støttet af Strategisk Forskningsråd, siden som et løst koblet netværk i perioden fra 2013 frem til 2015, og siden 2016 som et etableret netværk med fast årshjul og med Digitaliseringsinstituttet som leder, administrator og koordinator af netværket.

Netværket ledes og administreres af Digitaliseringsinstituttet med Pernille Kræmmergaard som faglig ansvarlig og facilitator og Anja Reinwald som koordinator.

PROGRAM OG INDHOLD:

To netværksdage (heldagsaktiviteter)
Ti webinarer á en times varighed
En række workshops
Adgang til materialer og tidligere webinarer

Se alle aktiviteter DISIMIT 2021 her

Praktisk og tilmelding 

DISIMIT-netværket er åbent både for organisationer og for enkeltpersoner der ønsker at lade sig inspirere, til at bringe sig selv og/eller deres organisation på forkant med den digitale udvikling.

Organisationsmedlemskab:

Årligt medlemskab kr. 55.000 (ekskl. moms)

2 netværksdage (heldagsprogram) for op til tre deltagere fysisk (for yderligere deltagere opkræves et mindre gebyr for forplejning og administration)

10 webinarer, fri deltagelse for alle interesserede i organisationen

Adgang til platform for alle interesserede i organisationen: tidligere webinarer samt materialer fra netværksdage og workshops.

Individuelt medlemskab:

Årligt medlemskab kr. 10.000 (ekskl. moms)

2 netværksdage (heldagsprogram), personlig deltagelse

10 webinarer, personlig deltagelse

Personlig adgang til platform med tidligere webinarer samt materialer fra netværksdage og workshops

Er du interesseret i at høre mere om netværket, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050. Hvis du er interesseret i at tilmelde dig eller din organisation kan du gøre det på formularen her eller via mail på dinst@dinst.dk.

Tilmelding til DISIMIT

(Udfyldes kun hvis du er fra en offentlig organisation)