Selvevalueringstest

Digitaliseringsinstituttet tilbyder tre typer af tests. Alle tre tests kan tages individuelt, men er alle udviklet som gruppetests og giver således i høj grad værdi når de tages af flere i samlet gruppe eller organisation, f.eks. i en ledergruppe. 

"DIGITAL MODENHED" - hvor organisationens digitale modenhed evalueres. Testen er gratis i den individuelle udgave og findes her.

Modenhedstesten er baseret på Pernille Kræmmergaards teori om de 5 generationer af IT og digitalt mindset.

"DE 10+3 EVNER" - hvor organisationens evner til Digital Transformation evalueres. Testen er gratis i den individuelle udgave. Du finder adgang til testen her (vælg på side 3 at det er organisationens samlede evner du vil teste). 

De 10+3 evner-testen er baseret på Pernille Kræmmergaards framework over de evner, det er vigtigt at organisationen skal mestre i forbindelse med digital transformation.

"DIGITAL LEDELSE" - hvor de enkelte lederes individuelle kompetencer evalueres. Du finder adgang til testen her, hvor du også kan prøve den individuelle udgave gratis.

Digital ledelse-testen er ligesom De 10+3 evner-testen baseret på Pernille Kræmmergaards framework om de 10+3 evner; her med fokus på de enkelte lederes digitale ledelseskompetencer og erfaring med digital ledelse.

De 10+3 evner er beskrevet i bogen "Digital Transformation: 10 evner din organisation skal mestre - og 3 som du har brug for", udgivet på Djøfs Forlag. Bogen kan bestilles her.