LEDERUNIVERS

Digitaliseringsinstituttet tilbyder skræddersyede digitale læringsforløb for ledere, der ønsker at udvikle egne og andres digitale mindset og kompetencer i digital transformation. 

Med udgangspunkt i Pernille Kræmmergaards "Digital transformation - 10 evner din organisation skal mestre" sammensætter vi et skræddersyet forløb i LEDERUNIVERSET, som passer til dig og dine kollegaer. 

LEDERUNIVERSET giver mulighed for at udvikle et fælles sprog, få inspiration og udpege indsatsområder for organisationen og eget lederskab, som er væsentlige i ledelsen og eksekveringen af digital transformation. 

I LEDERUNIVERSET får virksomheden og organisationen adgang til en lang række videoer med Pernille Kræmmergaard, internationale forskere og danske ledere, præsentationsmaterialer, procesbeskrivelser, skabeloner, litteratur, selvevalueringstests, og meget mere – alt samme kategoriseret i forhold til de 10 evner som organisationer skal mestre, for at stå sig godt i digitale transformation.

Er du interesseret i, at høre mere om mulighederne for et skræddersyet digitalt forløb hos jer, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.