Tools

Vores webbaserede dialogværktøjer, med tilhørende selvevalueringstests, henvender sig til organisationer, ledere og medarbejdere i den private og offentlige sektor, der ønsker at evaluere og udvikle egen digitale modenhed og/eller evner til digital transformation.  

  • Hvilken digital modenhed har vi i dag – og hvilken modenhed ønsker vi i fremtiden?
  • Har vi de rette evner og kompetencer – hvor er vi stærke og hvor er der behov for at sætte ind?
  • Hvordan får vi etableret et fælles digitalt mindset i hele vores organisation – fra top til bund?
  • Har jeg selv, eller andre, det rette mindset til at bidrage konstruktivt til den digitale omstilling?
  • Hvilken dialog skal vi have i ledergruppen – har vi de rette kompetencer eller er der behov for supplerende?
  • Hvordan kan jeg facilitere en fælles dialog blandt andre om deres digitalt strategiske arbejde?

Kan du svare ja til ét eller flere af spørgsmålene, så er vores dialogværktøjer det rette valg for dig og din organisation

Dialogværktøjerne er udviklet på baggrund af de to frameworks ”5 generationer af digital modenhed – 5G” og ”10+3 evner til digital transformation” (hhv. 5G og 10+3). Du kan læse mere om de to frameworks her. 

Begge dialogværktøjer bidrager til at fremme og understøtte læring og dialog i organisationer, ledergrupper og afdelinger mv., samt blandt individuelle medarbejdere, om den digitale dagsorden som for mange kan være vanskelig at få tag om og italesætte.

Med dialogværktøjerne får I hjælp til at facilitere de nødvendige dialoger og hjælper deltagerne frem mod afklaring og beslutninger om eksempelvis strategiudvikling, lederudvikling, kompetenceudvikling, og fremtidige indsats- og fokusområder.

Dialogværktøjerne bidrager til at skabe refleksion og facilitere samtaler, læring og strategiske drøftelse om f.eks. fremtidige indsatsområder, ønskede digital modenhed, etablering af fælles digitalt mindset og begrebsapparat, individuelle overvejelser om egen kompetence- og udviklingsbehov, identificering af strategiske indsats- og fokusområder og meget mere.  

De kan anvendes i forbindelse med kompetenceudviklingstiltag, møder, workshops, seminarier, MUS/rekrutteringssamtaler og andre situationer, hvor der er behov for at etablere et fælles sprog og forståelse.

Begge dialogværktøjer indeholder en række ressourcer; selvevalueringstest, læringsvideoer, bog-kapitler, artikler, refleksionsspørgsmål, og analyse forslag.

De tilbydes både som enkeltstående selvevalueringstests, uden ressourcer, eller som abonnement, hvor der købes adgang til alle ressourcer.

Læs mere enkeltstående selvevalueringstest (5G og 10+3) her.

Læs mere om abonnement på dialogværktøjerne (5G og 10+3) her.

Ønsker du at få et dybdegående kendskab til værktøjerne og de teoretiske frameworks bag, og lære at bruge værktøjerne og de tilhørende tests selv, anbefaler vi du bliver certificeret i dem. Dette kan du blive ved at tilmelde dig vores certificeringsuddannelse – læs mere om den her.