Uddannelser

I Digitaliseringsinstituttet driver vi en række åbne uddannelser der er rettet mod forskellige målgrupper. I menuen kan du læse mere om:

DINST-certificering i Digitaliseringsinstituttets frameworks og værktøjer
DINST-certificeringen henvender sig til ledere og medarbejdere i den private og offentlige sektor, der har et ønske om enten at facilitere, undervise, vurdere, eller bidrage til udvikling af digital modenhed, mindset, kompetencer eller evner til digital transformation hos andre.

Masterclass i Digital Transformation
Masterclass i Digital Transformation henvender sig til ledere og ledergrupper i den private og offentlige sektor, der har et ledelsesmæssigt ansvar for organisationens digitale omstilling.

Diplomclass i Digital Transformation
Diplomclass i Digital Transformation henvender sig til medarbejdere og medarbejdergrupper i den private og offentlige sektor, der har et ansvar for at deltage aktivt i virksomhedens digitale omstilling.

Datadreven Ledelse - skab værdi med data og kunstig intelligens
Kurset henvender sig til ledere og ledende medarbejdere der har, eller ønsker at tage, et større og kompetent medansvar for virksomhedens nuværende og fremtidige anvendelse af data – for at skabe større værdi for kunderne/borgerne, medarbejderne og organisationen.