Deltagerne siger

Jeg blev nødt til at gå en smule tidligere fra Diplomclass på Tivoli Hotel i onsdags. Derfor nåede jeg heller ikke at sige tak for et godt kursus. Selvom er jeg strengt taget måske ikke var helt i målgruppen, så fik jeg rigtig meget med mig videre alligevel. Tak for denne gang.
Morten Bramsen
Solutions Sales Manager
raffle.ai
Min deltagelse på Diplomclass har givet mig ny viden og nye ideer indenfor Digital Transformation. Det har inspireret mig til områder, jeg kan udfordre min organisation på, men endnu vigtigere områder hvor jeg kan flytte noget i min egen praksis.
Philipp Seefeldt
Forretningskonsulent
Bankdata
Jeg har fået underbygget mine egne erfaringer med opdateret teoretisk viden. På den måde er jeg blevet mere bevidst om, hvordan jeg arbejder og hvorfor nogle af de ting vi plejer at gøre virker og andre ikke gør. Forløbet har bekræftet min opfattelse af, at digitalisering kræver mange forskellige kompetencer, som hele tiden skal udvikles. Derfor kan jeg kun opfordre andre projektledere og digitaliseringskonsulenter til at udfordre sig selv via et forløb på Digitaliseringsinstituttets Diplomclass i Digital Transformation.
Karsten Degn
Digitaliseringskonsulent og projektleder
Silkeborg Kommune
Jeg tager en masse inspiration med hjem fra Diplomclass i Digital Transformation. Det har givet mig et bedre fundament for det arbejde, vi er i gang med omkring digital ledelse og decentralt ejerskab. Det har også givet mig inspiration, til at arbejde mere agilt og blik for værdien af at arbejde i netværk.
Hanne Killerich Nors
IT-koordinator/projektleder
Aabenraa Kommune
I min organisation er der et stigende fokus på digitalisering og flere i topledelsen har taget Masterclass i Digital Transformation. Ved at deltage på Diplomclass har jeg fået bygget ovenpå min eksisterende viden og kompetencer og jeg har fået inspiration til hvordan jeg kan bruge den viden i vores videre arbejde med at gøre det digitale til en naturlig del af hele organisationen.
Peter Andreas Killlemose Bahnsen
Digitaliseringskonsulent
Viborg Kommune
Jeg har fået en langt større interesse og nysgerrighed omkring vores rejse i forhold til Digital Transformation – og lyst til at deltage aktivt. Ydermere har jeg erhvervet nye begreber og værktøjer, som gør, at jeg nu kan italesætte den nødvendige forandring overfor mine kollegaer.
Jeanett Vinberg Nielsen
Kontrol- & tilsynsplanlægger
Sikkerhedsstyrelsen
Programmet og indlægsholderene på Diplomclass er fantastisk godt tilrettelagt og selve deltagelsen har givet mig virkelig meget viden og et netværk, som jeg kommer til at anvende fremadrettet.
Anette Mariane Kjær
Digitaliseringskonsulent
Esbjerg Kommune
Det der særligt fangede mig, er spørgsmålet om hvordan vi kan sikre, at de løsninger som udvikles, opfylder borgere og brugers behov. Både faglige indlæg og eksempler fra de andre deltagere, om blandt andet agile udviklingsmetoder og samskabelse med brugere og borgere, har inspireret mig til at arbejde videre med, hvordan jeg kan bruge det i mit eget arbejde.
Henriette Adamsen
Fællesregional Systemadministrator
Region Nordjylland