Kompetenceudvikling inden for Digital Transformation

Digitaliseringsinstituttet er et kompetenceudviklingshus, for virksomheder og organisationer, som ønsker at blive klogere og mere parate til den digitale virkelighed.

Vi tilbyder åbne uddannelsesforløb, Masterclass i Digital Transformation, Diplomclass i Digitalisering samt kurser i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Vi udvikler skræddersyede kurser til såvel offentlige som private virksomheder, der ønsker et forløb tilrettelagt specifikt til jer i forhold til de udfordringer jeres virksomhed eller organisation står overfor.

Vi holder foredrag i både offentlige og private virksomheder, ved konferencer eller gå-hjem-møder til forskellige målgrupper og udvikler foredrag under hensyntagen til formål, målgruppe og ønske om udbytte.

Vi tilbyder test af organisationens kapabiliteter til Digital Transformation, som kan anvendes til flere forskellige formål, hvor de tre typiske anvendelsesmuligheder er personlig indsigt, strategi- og dialogværktøj. 

Vi leder og administrerer desuden det kommunale forskningsbaserede netværk DISIMIT, som er et eksklusivt netværk for danske kommuner og forskere.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere on cookies