Kompetenceudvikling inden for Digital Transformation

Digitaliseringsinstituttet er et kompetenceudviklingshus, for virksomheder og organisationer, som ønsker at blive klogere og mere parate til den digitale virkelighed.

Vi tilbyder åbne uddannelsesforløb, Masterclass i Digital Transformation, Diplomclass i Digital Transformation samt kurser i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Vi udvikler skræddersyede kurser til såvel offentlige som private virksomheder, der ønsker et forløb tilrettelagt specifikt til jer, i forhold til de udfordringer jeres virksomhed eller organisation står overfor.

Vi holder foredrag i både offentlige og private virksomheder, ved konferencer eller gå-hjem-møder til forskellige målgrupper og udvikler foredrag under hensyntagen til formål, målgruppe og ønske om udbytte.

Vi tilbyder Video on Demand, skræddersyede videoer tilpasset dig og din organisations ønske om læring indenfor Digital Transformation.

Vi tilbyder selvevaluering af organisationens kapabiliteter til Digital Transformation, som kan anvendes til flere forskellige formål, hvor de tre typiske anvendelsesmuligheder er personlig indsigt, strategi- og dialogværktøj. 

Vi formidler den Digitale Transformation i vores viden på abonnement, der indeholder læringsvideoer til forskningsbaseret viden, som gør dig i stand til at være opdateret med et digitalt mindset.

Vi leder og administrerer desuden det kommunale forskningsbaserede netværk DISIMIT, som er et eksklusivt netværk for danske kommuner og forskere.