Dig selv eller dine medarbejdere

Digitaliseringsinstituttet tilbyder to åbne uddannelser, som du enten kan deltage på individuelt eller sammen med dit team, og to kurser udbudt af vores samarbejdspartnere.

Masterclass i Digital Transformation

Åben uddannelse som henvender sig til ledere i den private og offentlige sektor, der har et ledelsesmæssigt ansvar i relationen til organisationens digitale omstilling. Uddannelsen afvikles på masterniveau og har et højt teoretisk og akademisk indhold samtidig med, at der arbejdes med egne erfaringer og praksis.

Masterclass

Diplomclass i Digital Transformation

Åben uddannelse, som henvender sig til de medarbejdere, der arbejder konkret med digitalisering i virksomheden med ansvar for at udvikle eller implementere digitale løsninger og organisationens digitale strategier. Uddannelsen er på diplomledelsesniveau, der kombinerer teoretisk og praktisk indhold, samtidig med at der arbejdes med egne erfaringer og praksis.

Diplomclass

Kurser

Foruden udbuddet af egne uddannelser, som Masterclass og Diplomclass, tilbyder vi en række øvrige kurser med et mere konkret og afgrænset indhold til specifikke målgrupper. Disse kurser udvikles og udbydes oftest sammen med samarbejdspartnere og er udviklet efter konkrete forespørgsler fra enten samarbejdspartneren eller fra målgruppen for kurset. Kurserne er åbne for alle.

Kurser