Din organisation

Digitaliseringsinstituttet tilbyder forskellige former for kompetenceudvikling målrettet din organisation.

Masterclass i Digital Transformation

Åben uddannelse som henvender sig til ledergrupper i den private og offentlige sektor, der har et ledelsesmæssigt ansvar i relationen til organisationens digitale omstilling. Uddannelsen afvikles på masterniveau og har et højt teoretisk og akademisk indhold samtidig med, at der arbejdes med egne erfaringer og praksis.

Masterclass

Skræddersyede forløb

Ønsker I et skræddersyet forløb specifikt til jer i forhold til de udfordringer I står overfor? Vi tilbyder et forløb tilpasset netop jeres ønsker og ressourcer, idet omfang, målgruppe og indhold varierer fra organisation til organisation

Skræddersyede forløb

Foredrag og workshop

Har I brug for et inspirationsoplæg, foredrag, workshop eller lignende, kan vi tilbyde at udvikle et præcist til jer under hensyntagen til formål, målgruppe og ønske om udbytte. Vi arbejder ikke med standardforedrag, da ingen situation er ens. Udover foredrag fra og af Digitaliseringsinstituttets medarbejdere har I også mulighed for at booke en af vores samarbejdspartnere.

Foredrag

Kommunalt forskningsbaseret netværk (DISIMIT)

Som kommune kan I deltage i DISIMIT netværket, som har til formål at øge kommunernes digitalisering. Målet er at skabe og fastholde et netværk, hvor forskere og praktikere mødes, så teori møder praksis, og praksis møder teori ud fra den betragtning, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis.

DISIMIT